Kapcsold ki a hirdetésblokkolót az oldal használatához!

Fay oldalaFay facebook oldala

3.0

FayRPG - mobil

Launcher teszt fázis

Tisztelt játékosok!

A mai nap alkalmával bevezetésre kerül egy hetes teszt fázis, mely során a Fay launcher tesztelése fog folyni. Ezen időszak alatt még nem kötelező a használata, de erősen ajánlott a próbálgatása, hisz hamarosan kizárólag ennek a program segítségével lesz lehetőség a szerverre kapcsolódni!

A szerverre történő kapcsolódás során megtalálható a link, ahol letölthető az alkalmazás. Amennyiben bővebb információra van szükséged, hogy mi is ez, hogy kell használni, esetleg hibát tapasztaltál, itt a weben a launcher menüpont alatt megtalálható minden segítség hozzá.

 



Szólj hozzá te is!

Hozzászólok a cikkhez


A cikkhez csak bejelentkezett olvasóink szólhatnak hozzá.
Bejelentkezem | Regisztrálok

9 hozzászólás

  • Buda2014.06.07. 10:52:42
    A samp kliens logolása nem a launcher különlegessége, azt a samp kliens végzi, a launcher csak könnyen elérhetővé teszi azt.
    Elég rég óta, lassan egy éve, ha nem több, működik a program, nem történt semmi visszaélés vele, és nem is fog, mert hangsúlyozom, ez értetek van, hogy a sok idióta faszt kiszűrjük, ettől nem nekünk lesz jobb, bajt meg hülyék lennénk ezzel okozni saját magunknak. Ha továbbra is tartaszt tőle, akkor majd nem használod, nem fogunk senkit se győzködni, leírjuk a tényt, aki elfogadja, az használja, aki nem, az sajnos majd nem fog tudni játszani.
    A továbbiakban pedig csak ismételni tudom magam.
  • Mortre2014.06.07. 08:27:14
    Például érdekes a "chat logger" funkció = Keylogger.
  • Mortre2014.06.07. 08:22:47
    Nincs semmi biztosíték arra hogy nem fognak visszaélések történni.
  • Buda2014.06.06. 12:44:03
    Az lehet, de játékos se lesz akkor. Itt senki se adott okot rá, hogy bárki kellemetlnül érezze magát, ha a launcher statisztikai adatokat gyűjt, hogy a multiaccosok, és a cheaterek minimalizálva legyenek a szerveren. Ez mindenki érdeke, mert ha keveesbbet kell az ilyen hülyékkel foglalkozni, több idő marad egy adminnak a fontos, hfeladatair,a amiből a játékos profitál. Akinek nincs semmi a háta mögött, nincs mitől félnie, az adatokkal pedig hülye lenne itt bárki is visszaélni, hisz az azzal visszaélő erősen meg tudná ütni a bokáját, senkinek se célja ez, már csak elvi okokból sem.
    Ez az egész értetek van megint csak, nem azért dolgozott tuyeee se a programmal, hogy neki ettől hűdejó lesz.
  • Mortre2014.06.05. 15:26:20
    Attól hogy valaki nem bízik meg ebben a programban attól még nem cheater meg multiaccountos.
  • rd4n1el2014.06.01. 15:30:48
    Bízunk benne, hogy akik nem hajlandóak együttműködni a cheat és multiaccount szűrő rendszerünk használatában, azok önként és dalolva fognak jókedvűen távozni.
  • Nevano2014.05.31. 19:38:50
    Komoly aggajok a keszito mogott merulnek fel bennem. Hisz programozoi munkassagarol es multjarol semmilyen informacio nincs.

    Ceges gepen szoktam csak fayozni ez altal tamadhato kikskaput nem nyitnek a gepen..

    Amennyiben alairt a program,akkor ennyire nem vagyok szorszalhasogato. Hisz ebben az esetben feljelentest tenni a keszito ellen mar nem nagy munka. ( Visszafejtesnel kiderul mennyire korrekt a program! )
  • Buda2014.05.28. 13:54:49
    Márpedig ez lesz a feltétele a játéknak hamarosan, akinek nicns szar a háta mögött, nem igazán értem miért nem akarja használni.

    Te jogod eldönteni, de akkor ne is panaszkodj miatta.
  • Mortre2014.05.28. 13:02:16
    Ha kötelező lesz a launcher nem fogok játszani.

Partnereink

Bioferet zöldhulladék újrahasznosítás Kukamosás, tisztítás alaposan, költséghatékonyan céges rendezvény, termékbemutató, karaoke parti, családi ünnep, gyerekzsúr, osztálytalálkozó, házassági évforduló, ballagási bankett, születésnapi parti tejfelvásárlás, tejfeldolgozás Keramika - Kézzel készült kerámiák, ékszerek Notebook szervizelés, Laptop javítás, alkatrészek, használt laptopok Villanyszerelés, bontás, villamoshálózat, kézi bontás, mérőórák telepítése, javítása, cseréje
X
Youtube Live megtekintése