Kapcsold ki a hirdetésblokkolót az oldal használatához!

Fay oldalaFay facebook oldala

3.0

FayRPG - mobil

Web gondok

 

Tisztelt játékosok!

 

Mint észrevehettétek, weboldalunk 1 hónappal ezelőtti mentéssel üzemel, melynek oka rendszer hiba, sajnos a jelenlegi a legfrisebb mentésünk, ennek értelmében az elmúlt 1 hónapban a webbel kapcsolatos összes adat (pm üzenetek, hozzászólások, fórum, felhasználói fiókok....) sajnos elveszett. Kérjük, hogy senki se pánikoljon, nekünk is érdekünk minél frissebb adat visszaállítása, sajnos csak a jelenlegit sikerült, sajnos ez minden más oldalunkat is érint (blog, race, okf...).

Aki a elmúlt 1 hónapban regisztrált felhasználói fiókot, regisztráljon újra, a regisztráció immáron facebook azonosítás segítségével is végrehajtható. Karakter, és minden szervert illető adatra ez nem érvényes! Apróbb leállásra még ma lehet számítani a konfigurálás, beállítás végett.

 

A szükséges lépéseket megtesszük, hogy a jövőben ne fordulhasson elő ilyen, igyekeztünk frissíteni, újraírni az elveszett tartalmakat (kisokos, szabályzat...)

 

Megértéseket köszönjük.



Szólj hozzá te is!

Hozzászólok a cikkhez


A cikkhez csak bejelentkezett olvasóink szólhatnak hozzá.
Bejelentkezem | Regisztrálok
Jelenleg még senki nem szólt hozzá a hírhez, légy te az első!








Partnereink

Bioferet zöldhulladék újrahasznosítás Kukamosás, tisztítás alaposan, költséghatékonyan céges rendezvény, termékbemutató, karaoke parti, családi ünnep, gyerekzsúr, osztálytalálkozó, házassági évforduló, ballagási bankett, születésnapi parti tejfelvásárlás, tejfeldolgozás Keramika - Kézzel készült kerámiák, ékszerek Notebook szervizelés, Laptop javítás, alkatrészek, használt laptopok Villanyszerelés, bontás, villamoshálózat, kézi bontás, mérőórák telepítése, javítása, cseréje
X
Youtube Live megtekintése