Kapcsold ki a hirdetésblokkolót az oldal használatához!

Fay oldalaFay facebook oldala

3.0

FayRPG - mobil

Jelenlegi helyzet

Tisztelt Játékosok!

 

Mint tapasztalhattátok mostanában nem mentek túlságosan zökkenőmentesen a dolgok a weboldallal kapcsolatban. A mai naptól (04.24) már új szerveren fut a web, mostantól elviekben már nem lesz gond vele.

 

A szerver jelenleg technikai okok miatt nem fut, de a probléma megoldása már folyamatban van. Vasárnap már valószínűleg meg lesz oldva ,és ismét lehet játszani.Addig is türelmeteket kérjük.

 

Frissítés(2015.04.27):

A weben komoly rendszer szintű módosítások lettek eszközölve, elvileg jóval gyorsabbnak kéne lennie néhány részlegen. Tesztelve lett, de hibák előfordulhatnak, aki tapasztal eddig nem látottakat, jelezze a fórumon!

 

Rengeteg apró dizájn módosítás is eszközölve lett, valamint a chatbox már csaka főoldalon jelenik meg, minden más tartalom teljes oldalas lett. CTRL+F5 -el történő teljes oldalújratöltés ajánlott!




Partnereink

Bioferet zöldhulladék újrahasznosítás Kukamosás, tisztítás alaposan, költséghatékonyan céges rendezvény, termékbemutató, karaoke parti, családi ünnep, gyerekzsúr, osztálytalálkozó, házassági évforduló, ballagási bankett, születésnapi parti tejfelvásárlás, tejfeldolgozás Keramika - Kézzel készült kerámiák, ékszerek Notebook szervizelés, Laptop javítás, alkatrészek, használt laptopok Villanyszerelés, bontás, villamoshálózat, kézi bontás, mérőórák telepítése, javítása, cseréje
X
Youtube Live megtekintése