Kapcsold ki a hirdetésblokkolót az oldal használatához!

Fay oldalaFay facebook oldala

3.0

FayRPG - mobil

Tájékoztatás

Tisztelt játékosok!

Sajnálom, hogy nem kaptatok pontos tájékoztatást a legutóbbi leállást követően, ennek az az egyszerű oka volt, hogy mi sem tudtunk sok mindent biztosra. Viszont most úgy néz ki, hogy tudok szolgálni pár információval.

A szervergépünk az egyre sűrűbb leállásokkal jelezve teljesen megadta magát. Eleinte gondolkodtunk alkatrészcserében, viszont úgy gondoltuk, hogy minek ezzel vacakolni, ha amúgy is tervezünk teljes cserét. Ez most meg is fog történni, történetesen a gép már meg is érkezett hozzánk. Sajnos azonban tanulmányi okokból kifolyólag csak hétvégén érek rá vele foglalkozni, így valószínűleg legkorábban vasárnap lesz elérhető a szerver. (Viszont jövő hét eleje reálisabban tűnik).



Szólj hozzá te is!

Hozzászólok a cikkhez


A cikkhez csak bejelentkezett olvasóink szólhatnak hozzá.
Bejelentkezem | Regisztrálok

3 hozzászólás

  • Buda2015.05.17. 11:45:12
    Nem valószínű.
  • maci142015.05.15. 10:41:36
    És akkor ezek után nem fog ilyen előfordulni hogy le ál nem indul el hosszabb időkre?!?!
  • killersolyom2015.05.12. 20:28:15
    Irjatok egy konfigot, hogy mi is található abban a szerver gép-ben.Remélem hogy bi-xenon fogja hajtani a szerót :D.

Partnereink

Bioferet zöldhulladék újrahasznosítás Kukamosás, tisztítás alaposan, költséghatékonyan céges rendezvény, termékbemutató, karaoke parti, családi ünnep, gyerekzsúr, osztálytalálkozó, házassági évforduló, ballagási bankett, születésnapi parti tejfelvásárlás, tejfeldolgozás Keramika - Kézzel készült kerámiák, ékszerek Notebook szervizelés, Laptop javítás, alkatrészek, használt laptopok Villanyszerelés, bontás, villamoshálózat, kézi bontás, mérőórák telepítése, javítása, cseréje
X
Youtube Live megtekintése