Kapcsold ki a hirdetésblokkolót az oldal használatához!

Fay oldalaFay facebook oldala

3.0

FayRPG - mobil

Bizkarbantartás

 

 

Tisztelt Játékosok!

2.1-es verziónk fejlesztése során a bizek keresetébe bele nyúltunk de a project befejezésére és kellő tesztelésére nem jutott idő , ezért sokan rendkívül nagy veszteségekkel és kereseti hiánnyal szenvedtek. Ennek kijavítására a bizeket azon az áron amiért megvásároltátok őket mi felvásároljuk MINDENKIÉT , ennek oka az hogy a bizek nem csak keresetükben de típusukban is megváltoznak ami lehet ár helyszín kereset termék stb, magyarán elképzelhető hogy az a biz ami neked eddig volt teljesen megváltozik. A biz rendszerhez azért kellet hozzá nyúlni mert mikor 2.0 verzió 2011 ben kijött ezzel már sem időnk sem kedvünk nem volt foglalkozni és csak be dobáltuk őket úgy ahogy a régi rendszerben voltak, valamit a hamarosan debütáló 2.3 as verzióhoz létfontosságú ezek átalakítása.
Azok akik az elmúlt 4 hónapban veszteségesek voltak kapnak kártérítést amit mi fogunk meghatározni nem pedig bemondásra történik.


A bizek javítása kb 10-14 nap lesz addig mindenki a szokványos módon juthat pénzhez , a céges autókat a cégvezető nevére vagy az általa felhatalmazott személyek nevére fogjuk írni
egy személyre legfeljebb +2 db-ot , aki a javítás után szeretné a bizét vissza vásárolni erre lehetőséget biztosítunk, melynek folyamata később kerül kiírásra mert tudom hogy sokan ezt is basztok elolvasni mert több mint 2 sor.

 

Bizek felvásárlása péntek estétől folyamatosan a szerveren meghirdetet időpontokban az igazgatási épületben történik, az árakat már logbol vissza néztük úgyhogy senki ne próbálkozzon átveréssel mert rábaszik , valamint javaslom a bizbankszámlát kiüríteni már akinek van rajta valami.



Szólj hozzá te is!

Hozzászólok a cikkhez


A cikkhez csak bejelentkezett olvasóink szólhatnak hozzá.
Bejelentkezem | Regisztrálok
Jelenleg még senki nem szólt hozzá a hírhez, légy te az első!








Partnereink

Bioferet zöldhulladék újrahasznosítás Kukamosás, tisztítás alaposan, költséghatékonyan céges rendezvény, termékbemutató, karaoke parti, családi ünnep, gyerekzsúr, osztálytalálkozó, házassági évforduló, ballagási bankett, születésnapi parti tejfelvásárlás, tejfeldolgozás Keramika - Kézzel készült kerámiák, ékszerek Notebook szervizelés, Laptop javítás, alkatrészek, használt laptopok Villanyszerelés, bontás, villamoshálózat, kézi bontás, mérőórák telepítése, javítása, cseréje
X
Youtube Live megtekintése