Kapcsold ki a hirdetésblokkolót az oldal használatához!

Fay oldalaFay facebook oldala

3.0

FayRPG - mobil

Fórum, weboldal szabályzat

 

 


Minden fórumozó, aki a Fay RPG (fayrpg.hu) fórumára felhasználói nevével és jelszavával belép, automatikusan elfogadja a Fórum szabályzatát.

Figyelem! A Fay RPG fóruma politika, erotika, vallás és illegális tartalom-mentes fórum. Ezeket a témákat kérjük mellőzzétek! (magyarán TILOS politikával, vallással, warezzal, erotikus tartalommal, vagy törvénybe ütköző tevékenységgel bármilyen formában foglalkozni!)1. A 0 hozzászólású topikok figyelmeztetés nélkül törlődnek 2 hét után.

2. Egy topicot csak moderátor emelhet ki. Abban az esetben tesszük ezt, ha úgy ítéljük meg, hogy egy topik kiemelkedő fontosságú. Kiemelt topikban TILOS a témától eltérő hozzászólásokat leírni (azaz szigorúan tilos OFF-olni). A kiemelt topikokra vonatkozó szabály be nem tartása komoly büntetést (akár kitiltást is) vonhat maga után.
Topikok lezárását csak és kizárólag indokolt esetben tesszük meg, tiszteletben tartva a "fórum mindenkié" elvet: tehát a topik nyitójának kérése a topik lezárására nem minősül indokolt esetnek; nem célunk bárkitől elvenni egy adott topikba írás jogát.

3. A teljesen értelmetlen, obszcén, trágár és nyomdafestéket nem tűrő hozzászólásokat és topikokat kérdezés nélkül töröljük. A *-ozás, vagy más jellegű, jelentést nem módosító nyelvezeti eszközök használata ( $ S helyett, pontok beleillesztése, @ a helyett stb) sem megengedett. Kerüljétek a durva, közönséges nyelvezetet, a káromkodást, az nem erre a fórumra való!


4. Reklámozni és népszerűsíteni csak és kizárólag non-profit, üzleti tevékenységet nem folytató weboldalakat, szervezeteket és tevékenységet lehet. A fórum közösségét szigorúan tilos bármilyen formában fel/kihasználni pénz és egyéb értékek megszerzésére. Ugyanúgy tilos további tagok beszervezése piramisjátékokba, "kattintsatok a hirdetésre az oldalamon" típusú pénzszerzési formákba stb. 
Ugyanígy nem támogatjuk az úgynevezett "chain-letters", azaz "ezt küldd el 10 embernek", illetve a "John Smith nagyon beteg és küldj neki 10 centet" típusú topikokat sem. Ilyen esetekben kérünk benneteket, hogy magán-üzenetben vagy e-mailben bonyolítsátok kéréseiteket. Ugyanígy nem támogatjuk a HOAX-ot semmilyen formájában.

5. Tiltott önkényuralmi jelképek, bármilyen politikai vagy vallási kérdés, pejoratív, gyűlölködő, dehonesztáló, gyűlöletkeltő, közösségi izgatásra alkalmas témák, kirekesztő és/vagy szélsőséges nézetek, erotikus, illetve illegális tartalmak mindennemű tárgyalása és megjelenítése tilos!

6. Tilos bármilyen előítéletnek, vagy faji megkülönböztetésnek a fórumon hangot adni. A fórumot használó összes felhasználónak egyenlő jogai vannak életkorától, tapasztalatától, hozzászólásai számától, informatikai hozzáértésétől, játékokban való jártasságától függetlenül.

7. Tilos a fórumon személyes adatok közzététele az illető jóváhagyása nélkül. Ilyen mások valódi neve, fotója, lakcíme, telefonszáma, és így tovább.

8. A nem megfelelő helyen nyitott topikokat figyelmeztetés nélkül áthelyezzük a megfelelő témakörbe.

 

9. Tilos más unban kérelmébe, panaszkönyvébe beleírni, ha nem vagy érintett az esetben! (A normális módon leírt segítség kivételt jelenthet)

10. Lehetőleg ne morepostolj, magyarul egy témába ne írj egymás után több hozzászólást. Várd meg míg ír valaki, vagy használd a szerkesztés gombot.
duplapost – egymás után 2 hozzászólás ugynaattól a személytől
triplapost - egymás után 3 hozzászólás ugynaattól a személytől
morepost – mikor már rohadtul nincs kedved összeszámolni hányszor írt valaki egymás után

11. Szép egész kerek mondatokban beszélj. Olyat simán ne írj egy hozzászólásba hogy pl: ja, XD.

12. Ne hazudj! Ha unbant kérsz, jobb ha az igazat és csakis az igazat írod le! Akit rajtakapunk, hogy hazudott, azt örökre tiltjuk a szerverről és a honlapról is!

 A fórum szabályzatának nem ismerete nem mentesít a lehetséges büntetés alól.
A fórumon egy felhasználó a nevét a profil szekcióban  egyszer tudja csak megváltoztatni nyomós indok ellenében!

Nyomós indok :

  • A webfehasználónév tartalmazza a valódi neved.
  • A webfelhasználó ic név mintájára épül fel. ( pl: Valami_Valami)
  • A webfelhasználó obszcén, vagy gyerekes kifejezést tartalmaz. ( pl: Fika kapitány)


A fórum szabályait megszegő hozzászólásokat külön értesítés nélkül töröljük. A szabályokat többször megszegő felhasználót figyelmeztetjük (max. 15 büntetőpont, ami automatikus tiltást eredményez!). Amennyiben folytatja ide nem illő magatartását, illetve semmibe veszi a fórum szabályzatát, legközelebb duplájára nő a tiltás mértéke. Az a felhasználó, aki kitiltása ideje alatt valamilyen módszerrel visszatér a fórumra, ezzel megszakítva büntetését, azonnal végleges kitiltást kap büntetésképpen minden felhasználójára, karakterére.

Megkérünk továbbá mindenkit, hogy lehetőleg kerüljétek az adott témától eltérő hozzászólásokat, azaz az OFF- olást az összes topikban!! Ha ezt mégse sikerül betartani írjátok „//OFF:” mögé a nem oda illő részt.
 

 


A szabályzat módosításának jogát fenntartjuk.

2015.07.22 – Buda & mókus
Partnereink

Bioferet zöldhulladék újrahasznosítás Kukamosás, tisztítás alaposan, költséghatékonyan céges rendezvény, termékbemutató, karaoke parti, családi ünnep, gyerekzsúr, osztálytalálkozó, házassági évforduló, ballagási bankett, születésnapi parti tejfelvásárlás, tejfeldolgozás Keramika - Kézzel készült kerámiák, ékszerek Notebook szervizelés, Laptop javítás, alkatrészek, használt laptopok Villanyszerelés, bontás, villamoshálózat, kézi bontás, mérőórák telepítése, javítása, cseréje
X
Youtube Live megtekintése