Kapcsold ki a hirdetésblokkolót az oldal használatához!

Fay oldalaFay facebook oldala

3.0

FayRPG - mobil

Jelentés

 

A szerveren a /jelentes parancs beírása után tudjátok felvenni a kapcsolatot az online adminokkal (/adminok parancs beírása után láthatjátok a listájukat). A jelentések 7+1 kategóriára oszlanak a könnyebb megértés és az átláthatóság érdekében. Ez nem csak az adminoknak hasznos, hanem a játékosoknak is, mivel így gyorsabban kaphatnak választ a kérdéseikre. Ezért kérünk titeket, hogy a kategóriákat rendeltetésszerűen használjátok. Aki nem rendeltetésszerűen használja, azt az adminok figyelmeztethetik és büntethetik is!

 

 

 

Kategóriák:

 

 • 1. kategória: "Szabályszegők(NonRP)/Csalók(Cheaterek)":
  Ebbe a kategóriába akkor kell jelentést írni, hogyha a szerverszabályzat megszegésének a szemtanúja leszel, legyen az a legkisebb NonRP-től a segédprogramok (cheat) használatáig bármi.

   
 • 2. kategória: "Játékmenettel kapcsolatos kérdések (Game)":
  Ebbe a kategóriába akkor kell jelentést írni, hogyha olyan kérdésetek van a játékmenettel kapcsolatban, ami a weboldalon nem található meg.

  Erre helyes példák a következők: "Át lehet írni a születési dátumomat?", "Már nincsen bescriptelve a lila banda?", "Miért nem tudok beszállni abba az autóba, ami nem elvihető?".

   
 • 3. kategória: "Jármű problémák(Car)/Elveszett cuccok(Item)/Hibajelentés(Bug)":
  Ebbe a kategóriába akkor kell jelentést írni, hogyha a járművetek használatával kapcsolatban olyan probléma merül fel, amit a szabályos játék keretében nem tudtok megoldani; hogyha egy hiba folytán elvész valamilyen cuccotok, legyen az pénz, fegyver, stb; és ha egy hibát észleltek.  Ha ebbe a kategóriába írtok, akkor mindig írjátok le a járművetek rendszámát, hogy miből mennyi veszett el és azt, hogy hol és hogyan történt az eset.

  Helyes példa a jármű problémára: "Elfelejtettem, hogy hova parkoltam az autómat, valaki megmondaná, hogy merre van?".
  Helyes példa az elveszett cuccokra: "Át akartam ugrani egy falat, de meghaltam és elveszett a fegyverem, valaki segítene?".
  Helyes példa a hibajelentésre: "Nem töltött be az object és az autóm beesett az objectbe, valaki kiszedni?".


   
 • 4. kategória: "Szabályzatból kérdeztek(RP teszt)/Gondok a honlapon(Web)":
  Ebbe a kategóriába akkor kell jelentést írni, hogyha az adminok vagy adminsegédek a szabályzatból szeretnének kikérdezni (ilyenkor tilos tálcázni!) és ha a weboldallal kapcsolatban van kérdésetek vagy problémátok.

  Helyes példák a gondok a honlaponra: "Lejárt a bannom, de még most sem tudok felmenni a weboldalra" és "Nem tölt be nálam a weboldal".

   
 • 5. kategória: "Fejlesztői segítség (csak ha online)":
  Ebbe a kategóriába akkor kell jelentést írni, hogyha egy olyan problémátok van, amit csak a fejlesztők tudnak megoldani.

  Helyes példa a fejlesztői segítségre: "A bandámnak új HQ-t szeretnék, megoldható?".

   
 • 6. kategória: "SAMP-FAY-Launcher":
  Ebbe a kategóriába akkor kell írnotok, hogyha a launcherünkkel kapcsolatban van kérdésetek vagy problémátok.

   
 • 7. kategória: "VERSENY":
  Ebbe a kategóriába akkor kell írnotok, hogyha a szerverünk által rendezett versenyekkel kapcsolatban van kérdésetek, esetleg a nyereményeiteket szeretnétek elkérni.

   
 • 7+1. kategória: "Vészhelyzet":
  Ha ezt a kategóriát fogjátok választani, akkor ide majd nem tudtok írni, ezzel csak jeleztek az adminoknak. Akkor kell ezt használnotok, ha egy olyan NonRP-vel vagy buggal álltok szemben, ahol a helyzet megkívánja a gyors segítséget.

  Pár példa a vészhelyzetekre: valaki db-zik, magasból zuhansz bug miatt, egy cheater támadt rád.
   

 

Nem jelentés téma:

Minden olyan jelentés nem jelentés témának (NJT) számít, ami egyik jelentés kategóriába sem sorolható be. Ehhez tartoznak azok a jelentések is, amik IC, azaz szerepben megoldhatók vagy megtudhatók. Amennyiben ilyen jelentést írtok, az adminok figyelmeztethetnek és büntethetnek is érte!
Partnereink

Bioferet zöldhulladék újrahasznosítás Kukamosás, tisztítás alaposan, költséghatékonyan céges rendezvény, termékbemutató, karaoke parti, családi ünnep, gyerekzsúr, osztálytalálkozó, házassági évforduló, ballagási bankett, születésnapi parti tejfelvásárlás, tejfeldolgozás Keramika - Kézzel készült kerámiák, ékszerek Notebook szervizelés, Laptop javítás, alkatrészek, használt laptopok Villanyszerelés, bontás, villamoshálózat, kézi bontás, mérőórák telepítése, javítása, cseréje
X
Youtube Live megtekintése