Kapcsold ki a hirdetésblokkolót az oldal használatához!

Fay oldalaFay facebook oldala

3.0

FayRPG - mobil

Az indulás

A játék kezdeténél egy repülőgéppel érkezel a San Fierro-i Repülőtérre. A táskádban (/taska) 2 db buszjegy, 1 db teljespályás vonatjegy, a pénztárcádban (/penztarca) pedig 120.000 Ft található. A repülőteret a légitársaságok jegypénztárainak ablaka mellett található kapun hagyhatod el. Miután elhagytad a repteret, a kijárattól nem messze található buszmegállón megvárhatod a legközelebbi buszt, ami elvisz a legközelebbi vasútállomáshoz. A vasútállomáson egy kis várakozás után felszállhatsz a vonatra, ami elvisz a szerver játékterének a szívébe, Los Santosba.

 

Tájékozódás:

A szerveren rengeteg fontos hely van és ezeket egy tapasztalt játékosnak is nehezére eshet felkeresnie. A térkép ezért egy kiváló lehetőség mindenki számára. Olcsó, minden boltban be lehet szerezni és kevés helyet foglal a táskában. A megvásárlása után csak a /terkep parancsot kell beírni és kedvedre válogathatsz az úticélok között. Ha az úticélod megváltozna, akkor a /torol paranccsal eltüntetheted a jelzését a térképről.

A másik lehetőség a többi játékos szerepbeli kérdezgetése. Ez ingyenes, de ha nem bízol az emberekben, akkor nem ajánlatos. Ehhez tartozik még a taxiszolgálat is, de hívásukhoz telefonra van szükség.

 

Öltözködés:

Karaktered kinézetét (skinét) különböző ruhaboltokban változtathatod meg. A ruhák árak szerint (olcsó, közepes, drága) és rendeltetésük (fehérnemű, szabadidő, utcai, elegáns) szerint vannak csoportosítva.

Ha a ruhaboltban vagy, akkor a /ruha parancs segítségével választhatsz a ruhák közül. 

 

Ismerettség:

A szerver játékosai alapjáraton nem ismerik egymás nevét. Ahhoz, hogy megtudd egy másik játékos nevét, be kell mutatkoznia neked szerepben is és paranccsal is (/bemutatkoz). Ezután már a feje fölött és a chatboxban is látni fogod a nevét, de amíg nem mutatkozol be neki te is, addig ő nem látja a te nevedet, tehát az ismerettség egyirányú.

 

 

 

 

 
Partnereink

Bioferet zöldhulladék újrahasznosítás Kukamosás, tisztítás alaposan, költséghatékonyan céges rendezvény, termékbemutató, karaoke parti, családi ünnep, gyerekzsúr, osztálytalálkozó, házassági évforduló, ballagási bankett, születésnapi parti tejfelvásárlás, tejfeldolgozás Keramika - Kézzel készült kerámiák, ékszerek Notebook szervizelés, Laptop javítás, alkatrészek, használt laptopok Villanyszerelés, bontás, villamoshálózat, kézi bontás, mérőórák telepítése, javítása, cseréje
X
Youtube Live megtekintése