Kapcsold ki a hirdetésblokkolót az oldal használatához!

Fay oldalaFay facebook oldala

3.0

FayRPG - mobil

VezetőségA játékmenet során felmerülő kérdések és problémák megválaszolásáért és elhárításáért az adminsegédek, moderátorok, adminok és fejlesztők felelősek.

A szerver fejlesztői nevezik ki az adminokat és a moderátorokat az admincsapat véleményét kikérve. A kinevezett személyek általában a tapasztalt, többnyire a közéletben gyakran résztvevő, segítőkész, értelmes játékosok közül kerülnek ki.

Azzal, hogy valaki megkapta és elvállalta ezt a tisztséget, automatikusan elfogadja és betartja a rá vonatkozó szabályokat, amennyiben megszegi azokat és visszaél a jogaival, hatalmával, az adminszint csökkentésével vagy az adminszint elvételével büntetik őt a fejlesztők..

 

 

 

Fejlesztők:

A szerver vezetése a fejlesztőcsapatból áll. Ők felelősek a szerver működéséért és az összehangoltságért. A fejlesztőcsapatnak két csoportja van fejlesztési körök szerint: játékfejlesztő és webfejlesztő.

A játékfejlesztők készítették a szerver modját, illetve fejlesztik és javítják a mai napig.

A webfejlesztők készítették, fejlesztik és tartják karban a weboldalt.

Fejlesztő kizárólag az lehet, aki nagy mértékben segítette a szerver létrejöttét és fennmaradását.

 

 

Adminok és moderátorok:

Az admin és moderátor rang nem csak kiváltság, de felelősség is. Feladatuk, hogy következetesen és egyenlően bánjanak a szerver játékosaival, a szerver szabályainak betartására kötelezzék őket és a különböző bugokból származó veszteségket pótolják. Minden problémát legjobb belátásunk szerint kell megoldani, ha nem biztosak benne, a feletteseiktől kérhetnek segítséget. Azkat, akik visszaélnek a hatalmukkal, nem megfelelően látják el a feladataikat, félrevezetik a vezetőséget, azonnal eltávolítják őket rangjukból, függetlenül attól, milyen régóta töltik be a tisztségüket és mekkora tapasztalatokkal rendelkeznek. Továbbá minden admin és moderátor köteles beszámolni a fejleszőknek, illetve a magasabb szintű adminoknak a szerveren és a weboldalon történt rendkívüli és szokatlan dolgokról.

 

Vezető Adminok:

A vezető adminok között két nevet, és megnevezést találunk. Nekik a feladatuk közé tartozik az adminisztrátori jogkörök ellátása. 

  • Antwon Mitchell - Marketing referens:  Feladata a szerverre bekerült fejlesztések bemutatása videó formátumban, illetve videós anyagok terjesztése a szerverrel kapcsolatban ami reklámozza a szervert. Továbbá segédanyagok gyártása a kezdő játékosoknak. Felhívások, információk kiadása ebben a típusban.
  • Tommy Drake - Koordinátor referens: Feltötés alatt....

4-es adminok:

A 4-es adminok feladata a karakterengedélyezés, a kezdők segítése, a szerver szabályzatának betartatása,  az RP szituációk megfigyelése, a vitás kérdések megoldása, a panaszok és az adminokra nyitott panaszok elbírálása, az elbugolt, NonRP-sen ellopott cuccok visszaadása, a szerver hibája által okozott károk pótlása, a szerveren található frakciók működésének figyelemmel kísérése, szükség esetén a működésébe való beavatkozás és a többi admin felügyelete.

 

3-as 3, 14-es adminok:

A 3-as és 3,14-es adminok feladata a karakterengedélyezés, a szerver szabályzatának betartatása, a kezdők segítése,  az RP szituációk megfigyelése, a vitás kérdések megoldása, panaszok elbírálása, az adminra nyílt panaszokban a véleményük ismertetése,  az elbugolt, NonRP-sen ellopott cuccok visszaadása, a szerver hibája által okozott károk pótlása és a kisebb adminok munkájának megfigyelése.

A 3,14-es adminszint azért jött létre, hogy a tapasztaltabb 3-as adminokat megkülönböztessék a friss, kevésbé tapasztalt 3-as adminoktól. Feladatkörük csak annyiba más, hogy a 3-as adminok munkáját is megfigyelik.

 

2-es adminok: 

A 2-es adminok feladata a karakterengedélyezés, a kezdők segítése,  az RP szituációk megfigyelése, a vitás kérdések megoldása, a szerver hibája által okozott kis károk pótlása,  a panaszok elbírálása , kisebb adminok munkájának megfigyelése és a szerver szabályzatának betartatása.

 

1-es adminok:

Az 1-es adminok feladata a kezdők segítése,  az RP szituációk megfigyelése, a vitás kérdések megoldása, a panaszok elbírálása, a moderátorok munkájának a megfigyelése és a szerver szabályzatának betartatása.

 

Moderátorok:

A moderátorok feladata a kezdőknek való segítségnyújtás, de mint tanuló admin, segédkezik az RP szituációk megfigyelésében és a vitás kérdések megoldásában. Ők még büntetni nem tudnak, csak az adminoknak jelzik a büntetési szándékukat.

 

Adminsegédek:

Az adminsegéd rang egy ideiglenes jogosultság, amit az adminok és a fejlesztők adhatnak a játékosoknak. A jogosultságaik a kinevezéstől a következő lekapcsolódásik, esetleg megvonásig maradnak meg. Feladatuk, hogy a rájuk bízott jelentés kategóriákban legjobb tudásuk szerint válaszoljanak a játékosok kérdéseire.

 

 

A jelenlegi adminok listáját itt tekinthetitek meg, a szerveren pedig a /adminok parancs beírása után láthatjátok az online adminokat!

 

 
Partnereink

Bioferet zöldhulladék újrahasznosítás Kukamosás, tisztítás alaposan, költséghatékonyan céges rendezvény, termékbemutató, karaoke parti, családi ünnep, gyerekzsúr, osztálytalálkozó, házassági évforduló, ballagási bankett, születésnapi parti tejfelvásárlás, tejfeldolgozás Keramika - Kézzel készült kerámiák, ékszerek Notebook szervizelés, Laptop javítás, alkatrészek, használt laptopok Villanyszerelés, bontás, villamoshálózat, kézi bontás, mérőórák telepítése, javítása, cseréje
X
Youtube Live megtekintése