Kapcsold ki a hirdetésblokkolót az oldal használatához!

Fay oldalaFay facebook oldala

3.0

FayRPG - mobil

Webes meglepetéscsomag

 
 
Augusztus 20 -a alkalmából a weboldalunk új dizájnnal bővült, mokuswkingnek és Budának hála (Webdizájn menüpont - immáron legördülő lista 3. eleme). Ezzel együtt már 3 dizájn közül választhattok, próbáltunk 3 különfélét összehozni, hogy ne egyhangú
legyen, tehát valamelyik elnyerje a tetszésetek. Az új dizájnnal lehetnek még gondok, a rövid határidő végett, tehát ha tapasztaltok bármiféle problémát, akkor kérünk titeket, hogy jelezzétek egy adminnak. Az új dizájn háttere váltakozó, melynek áttűnési effektje egyelőre firefox, IE alatt nem megy, ez majd később orvosovla lesz.
Mobil eszközről való megtekintés esetén az alap fehér, illetve fekete téma (1-ess, illetve 2-es számú) esetén most már az oldal alján át lehet váltani asztali nézetre is, a mostani legújabb téma egyelőre fix. 
 
 
A másik meglepetésünk pedig egy szuper google alapú zónatérkép, a régit lecserélve. Ezen a térképen mindent megtalálhattok, ami az autóstérképben is van, és még majd később egy-két pluszt is, gondolok itt az ATM-ekre, benzinkutakra, méhfarmoka, termőföldekre és márkakereskedésekre, ami valljuk be elég hasznos lesz .Reméljük, hogy az új térképben örömötöket lelitek, és olyan sokszor fogjátok használni, mint amennyit mi bajlódtunk vele, hogy elkészüljön! (Térkép/Zónatérkép menüpont )
 
A Térkép 1.1-be fognak bekerülni az ATM-ek és benzinkuat, az 1.2-be pedig a méhfarmok, termőföldek és márkakereskedések. Ezeknek az időpontját még sajnos nem tudjuk mi se, de azon leszünk, hogy minél előbb bekerüljenek.
 
Az új térképet nekik köszönhetitek: Buda, Gabor, cumo, mokuswking. 
 
 
Szerverünkön pedig a mai karbantartásnak, optimalizálásnak hála folyékonyabban játszhattok, a 2.3 -as modról egyelőre nincs frissebb  hír, az előzőben leírtak érvényesek továbbra is.


Szólj hozzá te is!

Hozzászólok a cikkhez


A cikkhez csak bejelentkezett olvasóink szólhatnak hozzá.
Bejelentkezem | Regisztrálok

4 hozzászólás

  • 2015.08.23. 12:24:38
    vonderful
  • 2015.08.21. 20:21:11
    ude?
  • Gabor2015.08.21. 07:43:45
    naon jo
  • 2015.08.21. 00:35:44
    lol

Partnereink

Bioferet zöldhulladék újrahasznosítás Kukamosás, tisztítás alaposan, költséghatékonyan céges rendezvény, termékbemutató, karaoke parti, családi ünnep, gyerekzsúr, osztálytalálkozó, házassági évforduló, ballagási bankett, születésnapi parti tejfelvásárlás, tejfeldolgozás Keramika - Kézzel készült kerámiák, ékszerek Notebook szervizelés, Laptop javítás, alkatrészek, használt laptopok Villanyszerelés, bontás, villamoshálózat, kézi bontás, mérőórák telepítése, javítása, cseréje
X
Youtube Live megtekintése