Kapcsold ki a hirdetésblokkolót az oldal használatához!

Fay oldalaFay facebook oldala

3.0

FayRPG - mobil

FayRPG 3.0

Tisztelt Játékosok!

Az elmúlt évben a vezetőség megpróbálta a szerveren eluralkodó irreális gazdasági viszonyokat és a játékmenetet érintő problémákat kiküszöbölni, több kevesebb sikerrel. Az idén arra a döntésre jutotottunk, hogy a játékmod a futásának 6 éve alatt kijátszottá vált. Mind a Ti, mind a szerver érdekeit szem előtt tartva egy drasztikus, ám de forradalmi lépést kell megtennünk, hogy a megfakuló, elhalványuló játékélményt visszaállítsuk. Ennek érdekében a szerveren augusztus hónap 24-ik napján nullázásra kerül sor. Ez azt jelenti, hogy az összes regisztrált játékos minden vagyonát és értéktárgyát (Jármű, ingatlan, termőföld, méhfarm, raktár, üzlet) elveszti, illetve törlésre kerül a játékban elért szint is.  A frakciók leaderi jogosultsága is megvonásra kerül. Melyek újra elosztása pályazati úton fog történni. Bővenn infókat a hivatalos közleményekben találtok ezzel kapcsolatban. 

Ez lehetőséget adhat egy új kezdésre sokatok számára. A játék ismét izgalmassá válhat, a piaci helyzetek normalizálódhatnak, újra értelmet nyerhet az illegál rivalizálás, és ismét visszatérhet az a hangulat a szerverre, ami ezelőtt sok-sok évig jellemezte a FayRPG-t.

Mindezek mellett a nullázással egy időben az összes ban feloldásra fog kerülni. Azonban a közelmúltban kiosztott nagyobb büntetések visszahelyezésre fognak kerülni. Azok, akik pedig ezen döntés következtében jutnak vissza a szerverre, nyomatékosan kérjük, hogy hibájukból tanulva próbáljanak a szerver közösségének építő tagjává válni a jövőben. 

A 3.0-val bekerülő fejlesztésekről és változásokról a későbbiekben fognak kikerülni információk.

Ameddig nem történik meg a nullázás, addig is a szabályokat betartva kéretik játszani a szerveren.

Megértéseteket köszönjük. Sok sikert az új kezdethez!

FayRPG Vezetőség




Partnereink

Bioferet zöldhulladék újrahasznosítás Kukamosás, tisztítás alaposan, költséghatékonyan céges rendezvény, termékbemutató, karaoke parti, családi ünnep, gyerekzsúr, osztálytalálkozó, házassági évforduló, ballagási bankett, születésnapi parti tejfelvásárlás, tejfeldolgozás Keramika - Kézzel készült kerámiák, ékszerek Notebook szervizelés, Laptop javítás, alkatrészek, használt laptopok Villanyszerelés, bontás, villamoshálózat, kézi bontás, mérőórák telepítése, javítása, cseréje
X
Youtube Live megtekintése