Kapcsold ki a hirdetésblokkolót az oldal használatához!

Fay oldalaFay facebook oldala

3.0

FayRPG - mobil

Napokban történt visszaélések

 

Kedves játékosok!

 

A napokban felütötte a fejét egy szerver, mely a FayRPG 1.0 -nak adta ki magát. Az oda belépni próbálók adatai veszélybe kerültek, és visszaéltek velük! Kérjük mindenki, aki megpróbált belépni oda, változtassa meg jelszavait! Amennyiben ez a jelszó más szolgáltatásoknál is használva lett, ott is célszerű ezeket megváltoztatni!

 

Felhívás, akik e mögött állnak: Mivel elég bénácska akció lett, így nagyon egyszerűen visszakövethető hogy kik állnak e akció mögött. Amennyiben nem szeretnének a mögötte állók jogi intézkedéseket, és szolgáltatói felkereséseket, a FayRPG Facebook oldalán várjuk a jelentkezést egy gyors, békés beszélgetés keretében. Amennyiben ez nem történik meg jelen kiírástól számított 15 napon belül, jogi intézkedések, és szolgáltatói felkeresés, bejelentés várható. Az akció mögött állók egyik fejlesztőnknek adták ki magukat, ami jogi szempontból rájuk nézve ismét súlyos. Hangsúlyozzuk a kedves csapat felé, hogy mások adataival történő visszaélést a törvény bünteti! Mivel az akciót elég bénán hajtották végre, és igen komoly nyomokat hagytak maguk után, ez rájuk nézve kellemetlen, így várjuk önként jelentkezésüket a fent megnevezettek szerint.

 


Szólj hozzá te is!

Hozzászólok a cikkhez


A cikkhez csak bejelentkezett olvasóink szólhatnak hozzá.
Bejelentkezem | Regisztrálok
Jelenleg még senki nem szólt hozzá a hírhez, légy te az első!








Partnereink

Bioferet zöldhulladék újrahasznosítás Kukamosás, tisztítás alaposan, költséghatékonyan céges rendezvény, termékbemutató, karaoke parti, családi ünnep, gyerekzsúr, osztálytalálkozó, házassági évforduló, ballagási bankett, születésnapi parti tejfelvásárlás, tejfeldolgozás Keramika - Kézzel készült kerámiák, ékszerek Notebook szervizelés, Laptop javítás, alkatrészek, használt laptopok Villanyszerelés, bontás, villamoshálózat, kézi bontás, mérőórák telepítése, javítása, cseréje
X
Youtube Live megtekintése