Kapcsold ki a hirdetésblokkolót az oldal használatához!

Fay oldalaFay facebook oldala

3.0

FayRPG - mobil

Információ a szerverről.

Tisztelt Játékosok!

 

Jelenleg is a ddos támadásokkal küzdünk! Dolgozunk az ügyön, de nem egyszerű erre megoldást találni. Nem a szükséges szakértelem hiányával van a gond, ezért kérnék mindenkit, hogy ne ajánlja fel a segítségét, mert nem fogunk élni vele. Nem tudjuk, hogy mikor fog kinyitni a szerver, ezért türelmeteket kérjük.

Nem eladó a mod, nem lopták el a modot. Tesztelés miatt jelenleg egy tdm mod fut a szerver gépen.

 

Amint tudunk valamit itt  és facebookon is tájékoztatunk benneteket!

 

FayRPG Admin Team



Szólj hozzá te is!

Hozzászólok a cikkhez


A cikkhez csak bejelentkezett olvasóink szólhatnak hozzá.
Bejelentkezem | Regisztrálok

2 hozzászólás

  • thejoliejooker2019.07.10. 10:05:34
    Te még itt vagy?
  • LajosTM2019.07.08. 23:34:25
    "Nem a szükséges szakértelem hiányával van a gond".... Dehogynem.. Ha annyira értenének hozzá már rég megoldották volna.. Csak egy beképzelt szeretethiányos vezetősséggel elég nehéz ez. Ha valaki ért hozzá, egy amatőr DDoS-t simán eltudnak hárítani, csak itt a bolhából elefántot csinálnak hogy, jajj igy bottal ddosolnak meg úgy, közben meg csak egy sima UDP stress és kész.. Inkább ne is nyissátok meg a szervert, többet ér..

Partnereink

Bioferet zöldhulladék újrahasznosítás Kukamosás, tisztítás alaposan, költséghatékonyan céges rendezvény, termékbemutató, karaoke parti, családi ünnep, gyerekzsúr, osztálytalálkozó, házassági évforduló, ballagási bankett, születésnapi parti tejfelvásárlás, tejfeldolgozás Keramika - Kézzel készült kerámiák, ékszerek Notebook szervizelés, Laptop javítás, alkatrészek, használt laptopok Villanyszerelés, bontás, villamoshálózat, kézi bontás, mérőórák telepítése, javítása, cseréje
X
Youtube Live megtekintése