Kapcsold ki a hirdetésblokkolót az oldal használatához!

Fay oldalaFay facebook oldala

3.0

FayRPG - mobil

Launcher Használati

Használati utasítás:

 

Fontos: A launcher indítása előtt minden előnyszerzésre lehetőséget adó programot, inaktiválj, törölj, kapcsolj ki!

Az alkalmazás nem igényel telepítést, kibontást, a letöltött program első indítását követően automatikusan létrehozza saját maga számára szükséges fájlokat, későbbiekben ugyan azzal az exe inditófájl segítségével futtatható. Célszerű róla parancsikont létrehozni a kívánt helyre, így bárhonnan elérhető.

A program megjelenése minimalista, funkciói, beállításai a tálca jobb alsó sarkában jobb klikkel az alkalmazásra nyomva érhetőek el.

 

Az launcher tálcán lévő ikonjelzése: 

Launcher funkciók:

Beállítások:

ScreenShoot:

Ez a funkció 30 percenként automatikusan képet készít kizárólag a játékos pillanatbeli játékáról, mely szintén egy biztonsági funkciót lát el, melynek segítségével könnyebben azonosíthatóak a nem kívánt programot használók, továbbá egy igen hasznos funkció lehet, amennyiben valaki a későbbiek során valamit vissza szeretne nézni, és az épp a képen található.

„/me” képernyőmentésnél: Lehetővé teszi azt, hogy az automatikus képmentést követően rögtön egy „/me képernyőmentés” paranccsal jelzi a játékban, hogy egy kép rögzítésre került.


 

Chatlogger:

Dupla “ENTER” sorvégnél: Lehetővé teszi, hogy a mentett log fájlban a sorvégnél dupla enterrel zárjon, így áttekinthetőbbé téve azt.

Az alkalmazás naplóz minden szerveren a játékossal kapcsolatos történést, melyet követően az alábbi útvonalra menti automatikusan: DocumentumokGTA San Andreas User FilesSAMP

Itt találhatóak a mentett logok, melyek szöveg formájában jelennek meg. A log neve minden esetben a sa-mp_chatlog előtaggal kezdődik, ezt követi a kapcsolódás megkezdésének időpontja, majd befejeztének pontos ideje. Ezzel a lehetőséggel minden játékos saját logot kap a fenntartózkodása ideje alatt, mely nem vész el kilépéskor, így bármikor visszatekinthető, amennyiben szükséges az.

Chatlog olvasása a következőképpen érhető el: Az alkalmazásra jobb kattintás, majd SA-MP Chatlog olvasása funkció megnyomásával végezhető el.

Alap beállítások:

Autorun késleltetés másodpercben: Lehetővé teszi, hogy amennyiben az automatikus szerverre kapcsolódás aktiválásra kerül, az itt beállított késleltetéssel tolja el a program az automatikus szerverre kapcsolódást.

 

Hotkey:

Csatlakozási Hotkey: Lehetővé teszi, megadott billentyűkombinációt alkalmazva  az azonnali szerverre való kapcsolódást.

AutoJoin:

Programindítás után automatikusan csatlakozás a szerverre: Lehetővé teszi, hogy a launchert elindítva automatikusan a szerverre kapcsolódik a játék.

 

Visszajelzés – Üzenetküldés – Kérdezés:

Közvetlenül a fejlesztő felé irányuló Bugreportok, kérdések, üzenetek továbbíthatóak a segítségével.

 

Info:

 

Magáról a programról ad egy rövidke leírást.

Verzioinfo:

A program aktuális verzióját jelzi ki.

 

Frissítés ellenőrzése:

Ellenőrzi, hogy elérhető –e frissebb verzió az aktuálisnál.

 

Változásnapló:

Verziónként jelzi, hogy milyen ujjítás, átalakulás, avagy javításon ment át a program.

 

SA-MP ScreenShot: Lásd fentebb a Samp Screenshot funciónál.

 

SA-MP Név váltás:

A samp kliensben található név átírása.

SA-MP Chatlog olvasása: Lásd fentebb a Chatlogger funkciónál.

 

SA-MP Szerver kereső indítása:

A hagyományos Samp szerverkeresőt tárja elénk.

 

SA-MP FayRPG szerverre kapcsolódás:

Azonnal a szerverre kapcsolódik.

 
Partnereink

Bioferet zöldhulladék újrahasznosítás Kukamosás, tisztítás alaposan, költséghatékonyan céges rendezvény, termékbemutató, karaoke parti, családi ünnep, gyerekzsúr, osztálytalálkozó, házassági évforduló, ballagási bankett, születésnapi parti tejfelvásárlás, tejfeldolgozás Keramika - Kézzel készült kerámiák, ékszerek Notebook szervizelés, Laptop javítás, alkatrészek, használt laptopok Villanyszerelés, bontás, villamoshálózat, kézi bontás, mérőórák telepítése, javítása, cseréje
X
Youtube Live megtekintése