Kapcsold ki a hirdetésblokkolót az oldal használatához!

Fay oldalaFay facebook oldala

3.0

FayRPG - mobil

Launcher Információ

Launcherrel kapcsolatos információk.

 

A launcher nem más, mint egy olyan alkalmazás, mely a játékosok szerverre való kapcsolódását hivatott segíteni egyéb számos funkció révén, mellett.

Hamarosan kötelező lesz minden játékos számára, mellyel főként a szerven visszaélő játékosokat szeretnénk távol tartani. A jövőben tehát kizárólag a programot használók lesznek képesek a szerverre való felkapcsolódásra. Amennyiben valaki nem hajlandó használni az alkalmazást, nem lesz lehetősége a szerveren játszani.

Az alkalmazás egy módosított Samp szerverkeresőt indít el, mely az indítás során statisztikát küld a vezetőség felé, mely segítségével azonosíthatóak a játékosok, kiszűrhetőek az előnyszerzésre külső programot, vagy az engedélyzettnél több karaktert használók.

A launcher nem tartalmaz semmiféle visszaélésre lehetőséget adó funkciót, beépített kiskaput, programot, a gyűjtött adatok minden esetben statisztikát szolgálják, minden esetben kizárólag alapos felülvizsgálatot követően használjuk fel az adatokat, amennyiben indokolt. (Cheat, multiuser...)

A program automatikusan frissíti magát, így nincs szükség kézi beavatkozásra, az indítás során ellenőrzi, hogy a verzió a legfrissebb -e, amennyiben nem, automatikusan az újabb verziószámra cseréli magát. A frissítés minden esetben kötelező, ennek megtagadása esetén a program nem indul el.

Mit szűr a program, milyen modokat szabad mellette használnom?

A launcher minden egyes indítás alkalmával ellenőrzi a játék főkönyvtárában található gta, samp fájlokat, amennyiben cheatként, visszaélésre lehetőséget adó programként specifikált alkalmazást, modot, kiegészítőt talál, azonnal elküldi a szükséges információkat a vezetőség felé, ahol hamarosan megkezdődik annak kielemzése, felülbírálása, ezt követően születnek meg a döntések, hogy mennyire valósak a kapott adatok. Rengeteg ismert mod definiálva van az alkalmazásban, mely érzékeli ezeket, így amennyiben valaki egy sima CLEO modot futtat, arról is értesítést kap a vezetőség, hisz abból is rengeteg olyan létezik, amelyek segítségével igen komoly visszaélések eszközölhetőek.

A launcher használata mellett minden olyan mod futtatása engedélyezett, melyek nem juttatják a használóját mással szemben előnyhöz. (Autójavítás, superman, egyéb cheat... tilos!) Többek között engedélyezettek a járművek lámpa villogását befolyásoló,  rendőrautók lápmáinak befolyásolására lehetőséget adó CLEO modok, valamint a játék úgynevezett moddolása, tehát új jármű, fegyver kinézetek, hangok.... berakása szintén engedélyezett. Természetesen ezek mellett rengeteg ártalmatlan mod van, melyek nem kerülnek felsorolásra.

Továbbá tilos minden memóriaszerkesztő, kezelő program használata, illetve futtatása! A launcher akkor is jelentést küld, ha egy ilyen program akár egy mappában meg van nyitva, tehát a launcher indítása előtt kötelező mindenféle visszaélésre lehetőséget adó mod kikapcsolása, hogy a későbbi félreértések elkerülhetőek legyenek!

 

A launcher tartalmazza a következőket:

  • automata képernyőmentés készítő

  • chat logger

  • csatlakozási hotkey

  • beépített cheat szűrő

  • multiuser szűrő

  • egyéb kisebb funkciók


 

A program készítője: Botwin Shane (Tuyeee)
Partnereink

Bioferet zöldhulladék újrahasznosítás Kukamosás, tisztítás alaposan, költséghatékonyan céges rendezvény, termékbemutató, karaoke parti, családi ünnep, gyerekzsúr, osztálytalálkozó, házassági évforduló, ballagási bankett, születésnapi parti tejfelvásárlás, tejfeldolgozás Keramika - Kézzel készült kerámiák, ékszerek Notebook szervizelés, Laptop javítás, alkatrészek, használt laptopok Villanyszerelés, bontás, villamoshálózat, kézi bontás, mérőórák telepítése, javítása, cseréje
X
Youtube Live megtekintése